Prošle nedelje završena je 11. put po redu manifestacija #Evopska_nedelja_istraživača koja je trajala od 23. do 27. novembra 2020. godine.
Zahvaljujući saradnji sa #Centrom_za_promociju_nauke, naša ustanova, #CSU_Šabac je treći put realizovala ovaj naučno – popularni program koji za cilj ima popularizaciju nauke kroz zabavu.
Ove godine kompletan program manifestacije realizovan je virtuelno putem Interneta zbog pandemije koronavirusa u svetu.
U Srbiji je manifestacija realizovana u 29 gradova a u Šapcu smo realizovali 13 aktivnosti kroz formu radionica, eksperimenata, turističkih šetnji, intervjua, promocija i sl. zajedno sa 38 učesnika.
Svi programi ostaće trajno dostupni na You Tube platformi i kanalu Noć istraživača Šabac 👇https://www.youtube.com/channel/UCHFonHrE2mJRqbx2aXJeivQ
koje možete pogledati i uživati u naučno-popularnim programima šabačkih mladih naučnika, profesora, nastavnika i zaljubljenika u nauku.
Neizmerno se ZAHVALJUJEMO  svim našim saradnicima koji su dali svoj veliki doprinos da bi se realizovala #Noć_istraživača u Šapcu, a verujemo da će već naredne godine biti prilika da ih i  uživo slušamo i gledamo. A do tada vas ostavljamo u dobrom društvu onih bez kojih ne bi bilo ovog sjajnog programa u našem gradu!
Noć istraživača je podržana od strane Evropske komisije u okviru Marija Sklodovska-Kiri akcije, koji predstavlja program Evropske Unije za jačanje evropske istraživačke karijere.
Uključi se – #neka_nauka_prostruji među nama!
Zvanični sajt manifestacije: https://www.nocistrazivaca.rs/

Facebook stranica manifestacije:

https://www.facebook.com/nocistrazivaca
Šapčanke i Šapčani koji su stvarali sjajne programe u ovogodišnjoj Noći istraživača.

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube

You tube