Privodimo kraju Obuku za rad na numerički upravljanoj glodalici, tzv. #CNC_mašini, koju organizuje #Trening_centar_Šabac u saradnji sa lokalnom samoupravom. Pet polaznika je u proteklom periodu imalo priliku da u okviru besplatne obuke našeg centra pohađa obuku namenjenu nezaposlenim licima sa teritorije grada Šapca. Ukupno je planirano da se realizuje 90 časova u 180 sati nastave i prakse.
Program je akreditovan kod Agencije za kvalifikacije, Centar za stručno usavršavanje Šabac je nosilac #JPOA statusa – Javno priznati organizator aktovnosti obrazovanja. CNC operater je veoma zanimljiv posao za kojim vlada velika potražnja, a tako će biti sve više i u budućnosti. Zato je ova besplatna obuka sjajna šansa za mlade bez zaposlenja da steknu tražena znanja i iskustvo.
Obuka je realizovana u Trening centru Šabac , a polaznici su imali priliku da se obuče i za projektovanje u tehnologiji CAD_CAM sistema. Praktični deo obuke izveden je u kompaniji #Galeb u Šapcu. Realizaciju nastave i obuke polaznicima kursa održao je dipl. mašinski inženjer Stanimir Ranković koji ima dugogodišnje iskustvo u radu sa CNC mašinama.
Galerija: 

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube