Poštovani,

Centar za stručno usavršavanje Šabac je postao akreditovani ECDL test centar.

ECDL – European Computer Driving Licence ili Evropska kompjuterska vozačka dozvola je test poznavanja suštinskih IT koncepata, koji potvrđuje da je nosilac sertifikata u potpunosti kompetentan za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija.

Neelie Kroes – Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope preporučuje ECDL standard kao evropski standard digitalne pismenosti.Pogledajte najnovije rezultate ECDL istraživanja na bazi online obuke i sertifikacije 452 nastavnika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji.

ECDL test centar ima za cilj da Vam omogući testiranje za dobijanje ECDL sertifikata.

Da li ste znali, da prosečan službenik izgubi 38 minuta dnevno usled nedovoljne obučenosti da koristi osnovne office aplikacije? Na godišnjem nivou to je 20 radnih dana izgubljenog vremena, odnosno u finansijskom smislu izgubljena jedna plata godišnje po zaposlenom!
ECDL online testiranje će Vam omogućiti da odmah saznate rezultate ispita.Specijalnim ECDL kontrolnim testom proverite poznavanje rada na računaru Vaših zaposlenih za svega 60 minuta, bez napuštanja radnih mesta.Za one koji vole da uče iz knjige, pripremili smo novi komplet ECDL knjiga ”Kompjuterska vozačka dozvola’.
Sa nama ćete višestruko ubrzati proces učenja, uštedećete Vaše dragoceno vreme i novac, a uz sve to i sertifikovati Vaše poznavanje rada na računaru po međunarodno priznatim standardima.

rcsabac@gmail.con / 015/391-599

pdfPonuda ECDL izdanja

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube