predskolsko
Prijavi se

Poštovane/i,
pozivamo vas da učestvujete na stručnom skupu koji se pod nazivom „Predškolsko vaspitanje i obrazovanje po meri svakog deteta“održava u četvrtak, 3.12.2015. godine u Šapcu, Centar za stručno usavršavanje Šabac, ulica Nikole Tesle 1a Šabac, u trajanju od 9,30–17,00 časova.
Stručni skup organizuje Grupa za socijalnu inkluziju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u saradnji sa Kancelarijom UNICEF-a za Srbiju i uz podršku Centra za interaktivnu pedagogiju. Osim u Nišu, stručni skupovi pod istim nazivom biće realizovani i u Šapcu, Čačku i Beogradu.
Cilј nam je da kroz razmenu informacija i iskustava različitih aktera doprinesemo razvoju međusobne saradnje u funkciji povećanja kvaliteta i dostupnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja svakom detetu.
Planirano je da se stručni skup održi uz učešće direktora PU, stručnih saradnika i saradnika PU, defektolozga-vaspitača, predstavnika lokalnih samouprava (načelnici društvenih delatnosti),predstavnika ŠU – koordinatora za inkluzivno obrazovanje i po 2 vaspitača PP programa iz manjih i po 4 vaspitača PP programa iz većih ustanova Mačvanskog i Kolubarskog okruga.
Više detalјa o samom događaju nalazi se u agendi stručnog skupa u prilogu poruke.
Za sve učesnike obezbeđeni su osveženje i ručak. Nažalost, putne troškove nismo u mogućnosti da refundiramo, ali se nadamo da će predškolske ustanove i jedinice lokalne samouprave, zbog značaja teme kojom se bavimo, omogućiti učešće svojih predstavnika na skupu.
Molimo Vas da svoje prisustvo na skupu potvrdite do ponedelјka 30.11.2015. na adresu: mirjana.djukic@mpn.gov.rs ili na telefon 064155 8882
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Bilјani Kojović na 063 214 974.

pdfProgram stručnog skupa – Šabac