Sto škola za detinjstvo bez bola
Prijavi se

Poštovani,

Centar za edukaciju i prevenciju socijalne patologije „DOROTEJ“  i Centar za stručno usavršavanje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija republike Srbije, realizuju projekat pod nazivom Sto škola za detinjstvo bez bola“.

Cilј projekta je zaštita i bezbednost dece na Internetu, odnosno upoznavanje korisnika s opasnostima koje ih vrebaju s društvenih mreža. Moderator i predavač na tribinama je Vlada Arsić, dugogodišnji urednik i novinar brojnih listova i časopisa (Dnevne novine Press, Ilustrovana politika, Nacionalna revija i drugi), kao i autor dve zapažene knjige koje se bave upravo temom Internet predatora i drugih vrsta nasilnika.

Pozivamo da na ovim interaktivnim tribinama učešće uzmu predstavnici Saveta roditelјa, psiholozi, pedagozi, socijalni radnici, profesori razredne nastave, nastavnici kao i učenici sedmog i osmog razreda.

Tribina će biti organizovana u dva termina 12 – 13 časova i 19:15 – 20:15 časova u utorak 22. marta 2016. godine u prostorijama Centra za stručno usavršavanje, Nikole Tesle 1A.

Prijavu za BESPLATNU tribinu možete izvršiti OVDE.

Rok za prijavu je 21.mart do 15 časova.