UVVPS
  • Vreme dogadjaja:
  • Lokacija: Centar za stručno usavršavanje Šabac
  • Predavači: Udruženje veterinara,
Prijavi se

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je jednodnevni seminar “Šabac april 2017” (XVI po redu regionalni seminar u organizaciji UVVPS) koji će se održati 22. aprila 2017 godine (subota) u Šapcu (Centar za stručno usavršavanje, ul. Nikole Tesle 1a) akreditovan od stručnog odbora Veterinarske komore Srbije i učesnici prisustvom na predavanjima ostvaruju pravo na 4 boda za produženje veterinarske licence.

UVVPS – Udruženje veterinara velike prakse Srbije je profesionalno i strukovno Udruženje veterinara koji se bave govedarstvom, svinjarstvom, ovčarstvom i kozarstvom i trenutno ima preko 315 članova. Udruženje je osnovano sa željom da međusobno razmenjujemo stečena znanja u različitim oblastima, vezanim za problematiku kod papkara.

Na jednom regionalnom seminaru, imaćemo po prvi put gosta iz inostranstva, Prof. dr Gorana Bačića sa Fakulteta veterinarske medicine u Zagrebu koji će održati predavanje o zapaljenju mlečne zlezde.

Pozivamo Vas da uzmete aktivno učešće na seminaru i time date podršku radu Udruženja u doedukaciji koleginica i kolega na regionalnom nivou.

U prilogu se nalazi :
– program seminara “Šabac april 2017” kao i način prijave i uplate.

pdfProgram seminara Šabac 22.04.2017