Tokom ovogodišnjeg 63. Sajma knjiga koji traje od 21. do 28. oktobra 2018. godine, na poziv Centra za promociju nauke i njihovm štandu u Hali 2a, u petak 26. oktobra predstaviće se i Centar za stručno usavršavanje sa Parkom nauke. Ovogodišnji sajam je prilika da predstavimo realozovane naučnopopularne projekte i akreditovane seminare i obuke iz oblasti obrazovanja.

Tema ovogodišnjeg nastupa CPN-a su misaoni eksperimenti, jer su ugrađeni u svaku naučnu teoriju, a ujedno pružaju i neograničen prostor za inovaciju u sferama nastave, obrazovanja i vaspitanja. Osmi put zaredom, na Međunarodnom sajmu knjiga, na štandu površine 190 kvadratnih metara, izložiti oko 1000 publikacija naučnoistraživačkih organizacija iz Srbije, kao i svoja izdanja.

Šabac će se predstaviti projektima: “Snaga vetra – energija budućnosti”, autora dr Gorana Stojićevića koji je realizovan kroz Javni poziv CPN-a, novim interaktivnim naučnim instalacijama Vetrogenerator, Remen sistem – Podigni sam sebe i Dinamo biciklo su noviteti u šabačkom Parku nauke koji smo zajedno realizovali sa CPN-om. CSU Šabac kao mesto usavršavanja zaposlenih u obrazovanju je lider u ovoj delatnosti kada je u pitanju naša regija a ove godine u svojoj ponudi imamo 25 novo akreditovanih seminara, koje ćemo takođe predstaviti na Sajmu. Ovogodišnji sajam knjiga je pravo mesto na kome ćemo publici predstaviti sve ono što smo u proteklom periodu uradili kako bismo raširili naučnu misao u našem gradu.

 

 

Sajamski-stand-2018-1-600x400

 

Brosura-Park-CnoovaSUBrosura-Centar-CSU-nova (1)

 

Roll-up-Park-nauke

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube