Juče je završena Konferencija MREŽE CSU I RC SRBIJE u Vrnjačkoj Banji koja je trajala od 13. do 15. novembra 2018. u hotelu Zepter. Nekoliko stotina učesnika je uzelo učešće – direktori, rukovodioci, stručni saradnici, profesori, nastavnici, vaspitači iz osnovnih i srednjih škola kao i predškolskih ustanova – svi oni važni činioci obrazovno – vaspitnog sistema našeg grada i zemlje.

Centralna i radna tema “Aktuelnosti u obrazovanju Republike Srbije” bila je povod da se u tri protekla dana razgovara, diskutuje, savetuje, unapređuje jedna od najvažnijih oblasti savremenog društva – OBRAZOVANJE. 

Učešće je uzeo i Centar za promociju nauke, koji je objedinjenim filmom predstavio i rad Parkova nauke u Srbiji. Među njima se našao i šabački Park nauke u okviru CSU Šabac. Direktor CSU Šabac, Branko Filipović je predstavio dosadašnje aktivnosti naše ustanove – 25 novoakreditovanih seminara u oblasti obrazovanja i poboljšanja kompetencija zaposlenih u prosveti, realizovane projekte šabačkog Parka nauke i buduće aktivnosti u predstojećem periodu.

Konferencija je prilika i mesto da čujemo probleme ali i zajedničkim putem nađemo rešenje uz primere dobre prakse.

Galerija:

Foto: CSU Šabac

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube