Sreća je veća i umožava se kada se deli. U petak, 7. decembra 2018. godine obeležili smo 8 godina postojanja i rada Centra za stručno usavršavanje Šabac zajedno sa sa predstavnicima Grada Šapca, saradnicima, poslovnim partnerima, prijateljima…

Nama u Šapcu su deca najvažniji ljudi u gradu. Zato su ona bila centralni deo programa koji smo priredili svojim gostima toga dana.

Muzičko – plesni teatar „Iskrice“ na samom početku podsetio nas je koliko je lepo biti dete izvodivši najlepše dečije pesme. Učenici OŠ „Vuk Karadžič“ i izdvojena jedinica iz Mačvanskog Pričinovića pokazali su nam kroz muzičko scenski prikaz „Šabac u vreme Anke Obrenović“. Program je upotpunila i izložba radova učenika Škole primenjenih umetnosti.

Zvanicama se obratio i direktor CSU Šabac, Branko Filipović, osvrnuvši se retrospektivno na godinu za nama predstavljajući rad, angažovanje i rezultate Centra za stručno usavršavanje i Parka nauke u 2018. godini.

Gradeći sebe, za proteklih 8 godina uspostavili smo mnogobrojne kontakte i ostvarili uspešne saradnje sa svim relavantnim ustanovama obrazovanja, kulture, organizacijama, privrednicima, pojedinicima kako iz Srbije, tako i iz regiona. Dan Centra i Parka nauke je bio dan kada smo želeli svima njima da kažemo veliko hvala, prigodno uručivši im zahvalnice.

Sa Vama i u narednim godinama!

Galerija:

 

Foto: CSU Šabac

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube