U cilju poboljšanja kvaliteta obrazovno-vaspitnog rada u Vašoj školi, pozivamo Osnovne škole sa teritorije Grada Šapca za održavanje Celodnevne nastave u prostorijama Centra za stručno usavršavanje.

Predmetne teme, predavače, raspored kao i ostale detalje možete poslati na e-mail: rcsabac@gmail.com ili nas kontaktirati na broj telefona 015 391 599.

Prilikom održavanja celodnevne nastave, na raspolaganju su vam: Park nauke sa svim instalacijama, Naučni klub/Resursni centar sa stručnom i ostalom literaturom, mikroskopima, u kome se može organizovati radioničarska nastava, Informatička sala sa računarima, Sala za predavanja kao i velika Kongresna sala. Sve prostorije su klimatizovane, opremljene računarima, projektorima, ozvučenjem i bežičnim internetom.

Zahvaljujući svim resursima sa kojima raspolažemo, u CSU možete organizovati celodnovenu nastavu na otvorenom, u prostoru Parka nauke (geografija, matematika, fizika, hemija, likovno), dok u CSU možete realizovati kompletnu predmetnu osnovnoškolsku nastavu.
Novina ove godine je da u Centru za stručno usavršavanje, na zelenom prostoru OŠ „Stojan Novaković“ Letnjikovac i crkve Svete Trojice za svoje učenike možete organizovati:

– Igrovne aktivnosti (npr. tradicionalne dečije igre),
– Takmičenja odeljenja,
– Kvizove znanja iz predmeta primerenih razredu i gradivu.

Za sve ostale informacije budite slobodni da nas kontaktirate!

ogledni, ugledni časovi i celodnevna nastava

 

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube