Dragi naši školarci,

Zimski raspust počinje ovog vikenda! Zato je pravi momenat da svoje slobodno vreme provedete promišljajući logično i kreativno na #Šabačkim_naučnim_zimskim_igrarijama.

Za tebe smo pripremili 18 inspirativnih radionica koje ćete voditi u svet novih tehnologija, umetnosti, bajki ili još dalje na neke daleke svetske destinacije… Slagaćemo mozaik, zavrteti zajedno globus ali i grnčarski točak, praviti biokozmetiku, ali i igrati se sa 3D tehnologijama koje znamo da ti idu od ruke, a i da sam još ne znaš to!

Geografija, hemija, biologija, književnost, istorija, muzika, likovna umetnost, nove tehnologije su teme kroz koje ćemo na ovom raspustu naučiti nešto novo, ali i usavršiti neke od veština koje već znaš. Sasvim smo sigurni – svi će se odlično zabaviti! Pozivamo te da dođeš u Centar za stručno usavršvanje na Letnjikovcu (ul. Nikole Tesle1a), počevši od ponedeljka 4. februara. Svi sadržaji su #besplatni.

Prati naše objave svakodnevno na zvaničnim CSU Facebook i Instagram stranicama, jer ćemo svakodnevno objavljivati programe za naredni dan.

Čekamo te nestrpljivo! Povedi drugare obavezno.

 

Program:

 

Program ABC poster1 str 2 str 3 str