AKREDITOVANA VISOKOŠKOLSKA JEDINICA ŠABAC
Univerzitet Singidunum Valjevo – Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija

Važno obaveštenje:

Od školske 2014/2015. godine Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum iz Valjeva akreditovao je Visokoškolsku jedinicu u Šapcu, kao i studijske programe osnovnih i master akademskih studija.

Visokoškolska jedinica posluje u Centru za stručno usavršavanje u okviru Parka nauke Šabac, na adresi Nikole Tesle 1a. Nastavne aktivnosti koje obuhvataju predavanja, vežbe, kolokvijume i ispite u CSU se sprovode svake nedelje tokom predstojećeg semestra.

Akreditacije svih studijskih programa i Visokoškolske jedinice mogu se pronaći na web sajtu Komisije za akreditaciju i proveru kvaliteta.

Detaljne informacije o studijskim programima, načinu studiranja i upisu zainteresovani učenici mogu pogledati na sajtu Fakulteta –  www.fzp.singidunum.ac.rs, ili ih dobiti putem telefona +381 14 292 610.

U utorak, 9. oktobra 2018. godine, u Visokoškolskoj jedinici u Šapcu održan je prijem nove generacije brucoša i studenata viših godina studija, čime je i zvanično počeo zimski semestar 2018/2019. školske godine.

U saradnji Fakulteta i Centra za stručno usavršavanje do sada je održan veliki broj predavanja, obuka i usavršavanja za studente i privrednike grada Šapca.

4. Singidunum Valjevo - SCU 3. Singidunum Valjevo - SCU Šabac 2. Singidunum Valjevo - SCU Šabac 1. Singidunum Valjevo - SCU Šabac