Tradicionalno uoči početka nove školske godine, održali smo sastanak u Centru za stručno usavršavanje sa predstavnicima šabačkih Osnovnih škola. Sa svojim saradnicima smo želeli da podelimo mišljenja, izazove, utiske i planove za narednu školsku godinu i aktivnosti koje su u godišnjem planu i programu CSU Šabac, a u skladu sa epidemiološkom situacijom.
Direktor CSU Šabac Branko Filipović govorio je proteklom periodu i aktivnostima koje su se realizovale u našem centru. Najavio je i dolazak Mejkers Spejsa koncepta u Šabac kao i dolazak novih naučnih eksponata koje će Park nauke dobiti u saradnji sa Centrom za promociju nauke iz Beograda. U skladu sa merama i preporukama CSU Šabac će prilagoditi svoje programske aktivnosti koje planira za kraj ove i tokom naredne godine. CSU je poznat po tome da samo mi mesto dece, edukacija, a od skoro i obrazovanja odraslih kroz tri akreditovana programa. U skladu sa tim mi ćemo nastaviti sa svojim planiranim obukama za nezaposlena lica u Trening centru Šabac. Ovom prilikom Filipović je svima poželeo srećan početak nove školske godine.
Jedna od tema razgovora bila je posvećena akreditovanim seminarima za naredni period i posebnim potrebama za nekim seminarima koje je predstavio Dušan Kojić stručni saradnik CSU Šabac.
Centar za stručno usavršavanje Šabac nastojaće da i u narednoj školskoj godini bude stručna podrška svim svojim saradnicima.
Galerija: 

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube