NOVA AKADEMSKA GODINA U VISOKOŠKOLSKOJ JEDINICI U ŠAPCU
Univerzitet Singidunum Valjevo
Fakultet zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija

U utorak, 9. oktobra 2018. godine, u Visokoškolskoj jedinici u Šapcu Fakulteta zdravstvenih, pravnih i poslovnih studija Univerziteta Singidunum iz Valjeva održan je prijem brucoša i studenata viših godina studija čime je i zvanično počeo zimski semestar nove, 2018/2019. školske godine.
Prisutnim studentima su ovom prilikom predstavljeni obavezni i izborni predmeti i uručeni udžbenici, nakon čega su prema rasporedu prisustvovali prvim predavanjima u ovom semestru.
Nakon dobijenih akreditacija za Visokoškolsku jedinicu i studijske programe osnovnih i master studija, od školske 2014/2015. godine ova jedinica posluje u Centru za stručno usavršavanje u okviru Parka Nauke Šabac, sa kojim se saradnja nastavlja i u novoj školskoj godini. Nastavne aktivnosti koje obuhvataju predavanja, vežbe, kolokvijume i ispite u CSU se sprovode svake nedelje tokom predstojećeg zimskog semestra.
Informacije o studijskim programima i načinu studiranja zainteresovani mogu dobiti na sajtu www.fzp.singidunum.ac.rs, ili putem telefona +381 14 292 610.
Svim studentima i zaposlenima Fakultet želi srećan početak i uspešnu novu akademsku godinu!

1. Prijem studenata CSU

1. Prijem studenata CSU

Prijem studenata CSU

Prijem studenata CSU

3. Prijem studenata CSU

3. Prijem studenata CSU

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube