Sutra nastavljamo! Učenici sedam Osnovnih škola iz Šapca, drugu subotu za redom svoje slobodno vreme kvalitetno provode u Naučnom klubu Šabac.

Zajedno sa Osnovnom školom “Laza K. Lazarević” iz našeg grada #ZNANjEM_KROZ_SVET u želji da svim osnovcima omogući inovativan vannastavni vid aktivnosti koji će doprineti da se nastavni sadržaji usvajaju putem igrovnih aktivnosti i drugih zanimljivih nastavnih metoda. Učenici će biti u prilici da se upoznaju sa novim informacijama i zanimljivostima u vezi sa pet kontinenata, te će ovim putem upotpuniti svoja znanja i saznati više.

Princip realizacije projekta je tematsko povezivanje biologije, istorije, srpskog jezika i književnosti, geografije i određenih pedagoških oblasti, a usklađen je sa mogućnostima i postignućima ciljne grupe. Sadržaj tema, koje će biti prikazane putem prezentacija, je inovativan, zabavan i poučan, jer je želja predavača da učenici steknu dodatna znanja koja nisu sastavni deo nastavnih planova. Nakon svakog obrađenog kontinenta sledi KVIZ ZNANjA! Veliko superfinale u kojem će biti tri škole, čeka nas za sam kraj.

Čekamo vas sutra u 14:00h!

 

Kviz

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube