Kamp Kalovas - Grčka
  • Vreme dogadjaja:
  • Lokacija: Centar za stručno usavršavanje Šabac
  • Predavači: ,
Prijavi se

Poštovani,
U Centru za stručno usavršavanje u Šapcu u ponedeljak 15.12.2014.godine održaće se dve prezentacije sportsko-rekreativno-edukativnog kampa Kalivas sa početkom u 15,00 časova i druga u 17,00 časova.
Reč predstavnika Kalivas kampa za Srbiju T.A. Eta Turs:
U cilju buduće saradnje sa zadovoljstvom Vam šaljemo kraći opis kampa Kalivas koji se nalazi na Sitoniji u Metarmofozisu.
Kamp je osnovan 1977 godine,nalazi se u borovoj sumi i na samoj plazi,što deci omogućava spoj lepog i korisnog.Predodređen je za školsku decu i sportiste uzrasta od 8-16 godina.U okviru samog kampa se nalazi veliki broj sportskih terena,sto košarkaških,odbojkaških,fudbalskih…teren za tenis,rukomet,bazen olimpijskih razmera…i razni drugi sadržaji poput stolova za stoni tenis,velikog šaha,bioskopa na otvorenom,diskoteka,radionice za učenje grčkog i engleskog jezika itd.U okviru kampa se nalazi i mini zoo vrt.
U okviru kampa se nalazi i ambulanta sa lekarskim osobljem koja je na raspolaganju 24 časa.
Prelepa peščana plaža i čisto tirkizno more je svakako jedan od razloga zašto se odlučiti baš za kamp Kalivas.Jer upravo ovaj kamp ima sportsko-rekreativno-edukativni karakter koji našoj deci pored redovnih aktivnosti unutar kampa omogućava i uživanje u moru.
Devetogodišnje pozitivno iskustvo u našoj saradnji sa kampom Kalivas je i razlog što ovim putem pozivamo i Vas da budete deo našeg tima,naše družine i da osetimo zajedno u društvu,radu ali i zabavi čari ovoga kampa.
Molimo Vas da izvršite obaveznu prijavu učešća zbog organizovanja dolaska vlasnika kampa iz Grčke ovde ili putem telefona 064-81-71-750 kontakt osoba Snežana Matić.