manja
Prijavi se

Budući da je sposobnost korišćenja računara i snalaženje u osnovnim i zahtevnijim programima, imperativ modernog doba, uz našu sveobuhvatnu i stručnu pomoć, bićete u mogućnosti da realizujete sve Vaše zamisli na računaru i odgovorite na zahteve koje pred Vas postavlja potencijalni poslodavac. Osnovna  informatička obuka, omogućena Vam je u prijatnom ambijentu.

 * Ovim kursom stičete znanje neophodno za svakodnevno korišćenje računara na poslu ili kod kuće. Obuka i testovi obuhvataju korišćenje najraširenijih softverskih paketa Windows i Office.

pdfOSNOVE RAČUNARA – SADRŽAJ

pdfOBRADA TEKSTA WORD 2010 – SADRŽAJ

pdfTABLIČNE KALKULACIJE EXCEL 2010 – SADRŽAJ

pdfINTERNET – SADRŽAJ

Na kraju svake nedelje dobićete domaći koji je potrebno uraditi za sledeću nedelju, kao i elektronski materijal sa predavanja.

U savremeno opremljenim kabinetima,  obuka za rad na računaru se izvodi u grupama, 2 puta nedeljno, po 2 sata,  mesec dana u večernjim terminima.

Za vođenje nastave zadužen je dipl.ing.informatike Kojić Dušan, koji poseduje ECDL Core sertifikat.

Po završetku pohadjanog kursa učesnici će dobiti sertifikate o pohadjanom kursu. Polaznici koji se odluče za polaganje ECDL Start testova (više možete pročitati ovde) i polože potreban broj ispita dobijaju međunarodni sertifikat priznat u preko 160 zemalja sveta. Testove možete polagati u Centru za stručno usavršavanje, koji postao akreditovan ECDL test centar.

Prijavljivanje isključivo preko forme ovde.

Kotizacija iznosi 4000 dinara po učesniku.

Prijava traje do popunjavanja grupe, datumi kursa će biti naknadno objavljeni po formiranju grupe.

U nadi da ćete prepoznati značaj i aktuelnost kursa, srdačno Vas pozdravlјamo i očekujemo!

Kojić Dušan

Dipl.ing.informatike

064/281-45-75