преузимање
  • Vreme dogadjaja:
  • Lokacija: Dom učenika srednje železničke škole Beograd
  • Predavači: Seminar 138,
Popunjen broj

Kataloški broj obuke: 138 ; K4 ;  P45

24-25.8.2017. u Domu učenika srednje železničke škole iz Beograda održače se dvodnevni seminar 138 “Upravljanje emocijama u radu sa decom/učenicima”. Seminar je predviđen za zaposlene škole.

Ciljna grupa seminara su: nastavnik razredne nastave, nastavnik predmetne nastave – osnovna škola, nastavnik predmetne nastave – gimnazija, nastavnik opšteobrazovnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik stručnih predmeta – srednja stručna škola, nastavnik u školi za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju, nastavnik u školi za obrazovanje odraslih, nastavnik opšteobrazovnih predmeta – u srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), nastavnik stručnog predmeta u osnovnoj/srednjoj umetničkoj školi (muzičke, baletske, likovne), nastavnik izbornih i fakultativnih predmeta, vaspitač u predškolskoj ustanovi, medicinska sestra – vaspitač, vaspitač u domu učenika, stručni saradnik u predškolskoj ustanovi, saradnik (pedagoški, andragoški asistent i pomoćni nastavnik)

Opšti ciljevi seminara su: Razvijanje kompetencija zaposlenih u obrazovanju za primenu programa saosećajne komunikacije i tehnika za upravljanje emocijama.

Specifični ciljevi programa su: Upoznavanje različitim osećanjima i potrebama koje su osnovi osećanja; Prepoznavanje i izražavanje osećanja i potreba; Upoznavanje sa emocijom besa i način upravljanja besom; Razvijanje veština saosećajnog slušanja.