Pozivamo sve zainteresovane da se uključe u pisanje projekta u okviru Javnog poziva Centra za promociju nauke.

Centar za promociju nauke svake godine raspisuje Javni poziv za podnošenje prijava za finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke. Javni poziv odnosi se na sva zainteresovana naučna, naučnostručna društva, škole, centre za stručno usavršavanje, udruženja i druge organizacije, ali i pojedince preko naučnih klubova koji mogu da podnesu svoje prijave za izbor projekata promocije i popularizacije nauke i tehnike, kojima Centar pruža finansijsku podršku.

 
U susret javnom pozivu, Centar za promociju nauke  organizovaće nekoliko online promocija koje bi istovremeno bile i prilika da se ispričaju osnove šta projekti treba da sadrže.
Po planu, Javni poziv počinje u utorak 6. aprila i traje do 29.4.
 
Predlog je da se u formi webinara, u tri termina naredne nedelje održe promocije.
Predloženi datumi i termini su: 
– 5. april od 11 do 14h,
– 8. april od 14 do 17h i
– 9. april od 11 do 14h.
Link za promociju je isti za sve termine:
 
Plan je da se prvih sat vremena iskoristi da se prezentuje sam javni poziv i tehnički prođe kroz prijavu sa vremenom za pitanja. Nakon 15 min pauze, veći deo vremena bio bi posvećen sadržajima projekata. Prvo bi u 30 minuta prezentacije skrenuli pažnju na najvažnije delove koje treba projekat da sadrži, a zatim bi kroz diskusiju i primere i praktično prikazali.
Nije neophodno da se posebno prijavljujete, datume i link imate, pa najbolje da sami odlučite koji Vam je termin prihvatljiv.

Prevodilac:

Facebook

Grad Šabac
Grad Šabac

You tube

You tube